Wilt u uw dakbedekkingstoepassingen versnellen? – QDEK 2400 Spray Primer kan u daarbij helpen!

Hier bij Quin Global zijn we altijd op zoek naar manieren om uw installatie eenvoudiger, sneller en slimmer te maken. Daarom is onze QDEK Spray Primer de perfecte aanvulling op uw zelfklevende of bitumineuze membraaninstallatie.

Het is zeer snel aan te brengen.

Handmatig aangebrachte primers hebben veel tijd nodig om aan te brengen. Gemiddeld duurt het bijvoorbeeld 35 seconden om 7m² primer aan te brengen. De QDEK-spuitprimer is ultrasnel in de applicatie, omdat het aanbrengen van 7m² spuitprimer slechts 15 seconden duurt, wat 57% sneller is dan het aanbrengen van handgedragen producten. Handmatig aangebrachte methoden hebben ook een lange droogtijd van 20 minuten of (veel) meer, terwijl onze sprayprimer slechts een droogtijd van 1-3 minuten heeft. Dit maakt de installatietijd veel sneller, omdat er niet opnieuw hoeft te worden geprimerd, waardoor het veel minde moeilijk is op barre weersomstandigheden vooruit te lopen.

Bij traditionele methoden moeten de dakdekken worden opgeruimd terwijl de primer opdroogt. Met QDEK Spray Primer kunnen de dakdekken nog dezelfde dag worden geprimeerd en de VCL worden geïnstalleerd. Na 2-3 minuten kan het geprimeerde oppervlak direct worden betreden zonder dat het op de zolen van  veiligheidsschoeisel zal worden getransfereerd. Ook geprimeerde metalen oppervlakken kunnen binnen deze tijd probleemloos worden gebrand met bitumen dakbedekking, waardoor het gebruik van deze primer zeer universeel is. QDEK Spray Primer biedt een fenomenale dekkingsgraad van 280 vierkante meter per 22-liter vat, waardoor het zeer kosteneffectief is per vierkante meter.

Het is eenvoudig in gebruik en controleerbaar.

Een ander probleem met rolprimers is dat ze rommelig en oncontroleerbaar zijn in de toepassing. Onze pistolen hebben een instelwiel waarmee de gebruiker de breedte van het spuitpatroon kan vergroten of verkleinen, afhankelijk van de grootte van het in te spuiten oppervlak. De gebruiker heeft daardoor volledige controleerbaarheid en instelbaarheid om de dekking te maximaliseren. Met de hand aangebrachte primers kunnen snel uitharden in het blik als het deksel eraf is, wat voor verspilling zorgt. De oplossing hiervoor is het gebruik van het QDEK 2400 Membraan Primer in drukvaten, die volledig zijn  afgedicht, zodat er nooit verspilling van primer plaatsvindt en er schoon verwerkt kan worden.

Wij hebben derhalve de oplossing voor u.

Heeft u een van de bovenstaande problemen ondervonden en bent u op zoek naar een oplossing? Dan biedt QDEK 2400 Membraan Primer de oplossing. Het is een sprayprimer met oplosmiddel, op basis van synthetisch rubber en harsen, en is speciaal ontworpen voor gebruik met alle zelfklevende membranen en dampschermen. QDEK 2400 Membraan Primer kan worden toegepast op metalen ondergronden, bitumineuze materialen, materialen op houtbasis en isolatieplaten.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze dakbedekkingsproducten? Neem dan een kijkje op onze website – https://qdek.com/ of neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers – https://qdek.com/contact-page/.